Om THORNcph ♡

THORNcph er til dig der ønsker enkelthed, kvalitet og nydelse i dit liv.
Det er klædelige og bløde produkter til kvinder, uden at gå på kompromis med kvalitet, design og i særdeleshed medarbejdernes forhold! Socialt ansvar, høj kvalitet og langtidsholdbart design og rimelige priser er kerneværdierne i THORNcph.
Vi fokuserer på balance i livet, på kvalitet og på at gøre livet mindre kompliceret og THORNcph er et bevidst fravalg af dikterende trends, stress og jag. Tøj, accessories, velværeprodukter og meget andet til at simplificerede hverdagen og føre glæde og underspillet luksus ind i et moderne liv.
Alle produkter er baseret på den samme grundlæggende idé: Det skal være lækkert og det skal være nemt! I en travl hverdag fyldt med familie, venner, karriere og ambitioner er skønhedsrutiner, søvn og modetrends sjældent øverst på to-do listen. Udover vores egne designs, har vi håndplukket brands der laver kollektioner i lækkert skandinavisk design, som passer til den nordiske stil og som kan mixes på kryds og tværs for dermed at skabe dit helt eget personlige udtryk.
Vi fører kun produkter jeg elsker og tøj der klæder de kvindelige former!
Nemt at bære - nemt at elske!
 
God shopping :)
Camilla Thorn
Camilla Thorn